Mac Air 2022

Silloin se oli uusi lapsi kaduilla, mutta nyt kaikki Acerista LG: hen tekevät vielä ohuempia metallisia Unibody -muistikirjoja. Vinkit Appsit. Vaikka MacBook Airin ilmestymisajankohta on vielä mysteeri, maailmalla liikkuu runsaasti huhuja mahdollisista muutoksista muotoiluun. Enemmän ytyä kaikkiin appeihisi. Nopeampi video­editointi 3. Koska kyseessä on laitteiston päivitys, voimme odottaa Applen pakkaavan M2-sirun tulevaan MacBook Airiin. Esiinny eduksesi kamerassa, joka kaksinkertaistaa edellisen mac air 2022 laitteen tarkkuuden ja suoritus­kyvyn hämärässä.

Apple MacBook Air (2022): Julkaisupäivä, hinta, tekniset tiedot, huhut ja paljon muuta

Käyttäjänimi tai sähköposti. Mac air 2022 Honor Magic4 Pro: Honorin uuden aikakauden ensimmäinen huippupuhelin on teknisesti vakuuttava kokonaisuus. Android Apple. Kolmen mikrofonin ja edistyksellisten suuntaavien algoritmien ansiosta äänesi kuuluu puheluissa selvänä ja kirkkaana kaikkialla missä oletkin. Yllättävä paljastus: Samsungilta tulossa pian 4G-versio Galaxy S21 FE:stä vaatimattomalla järjestelmäpiirillä ke Google Maps mac air 2022 Androidilla pian kätevän uuden widgetin — kertoo lähialueen liikenteestä ke Sennheiser vihjailee uusista langattomista huippukuulokkeista — jopa 60 tunnin akunkesto ke Näyttääkö tuleva OnePlus-lippulaivapuhelin sittenkin tältä? Paksuutta MacBook Airilla on vain 11,3 millimetriä. Se käytti tuolloin jo hetken aikaa markkinoilla ollutta M1-suoritinta, joten myös uusi MacBook Air saattaa tehdä saman valinnan.

mac air 2022

MacBook Air

Neljän kaiuttimen ääni­järjestelmä tila­äänellä Uppoudu elokuviin ja musiikkiin. Kaksi Thunderbolt-porttia. Vähemmän kannettavaa. Touch ID:llä voit avata Macin lukituksen, syöttää salasanoja, suorittaa maksuja ja tehdä ostoksia turvallisesti, pelkällä sormen kosketuksella. Applen uudessa 35 watin Universal Serial Bus-C-laturissa on kaksi porttia. Langattomista yhteyksistä tuettuna ovat Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5. Tästä huolimatta vuoden M1-moottorilla varustettu MacBook Air on edelleen tehokas kone, ja saatat löytää houkuttelevia alennuksia siitä nyt.

70573 playmobil

MacBook Air M2-sirulla – Apple (FI)

Arvostelussa Honor Watch GS 3: Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja klassisen tyylikäs älykello pitkällä akunkestolla. Kuulostat skarpilta. Soita ja vastaanota iPhone-puheluita Macillasi. Tuorein spekulaatio on tuomassa mallia myyntiin vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Odotamme laitteen näyttöreunusten pienentyvän sekä kameran parantuvan p-tarkkuuteen.

MacBook Air |

Valitettavasti tämä kirkkaus ei riitä tuottamaan kiinteitä katselukulmia, koska näin värin tummuvan 45 astetta vasemmalle ja oikealle. Kaksi Thunderbolt-porttia. Käyttäjänimi tai sähköposti. Tähänastisten huhujen mukaan MacBook Airissa saattaa olla luonnonvalkoiset kehykset täysikokoisilla toimintonäppäimillä. Dolby Atmosia tukeva tilaääni levittää äänen kaikkialle ympärillesi.