M6 Mark

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Takaisin sivun alkuun. Matkahuollon paketit toimitamme yleisesti pv viiveellä. Rekisteröidy nyt. Hyväksy kaikki cookies. Posti kotijakelu.

Canon EOS M6 Mark II -mikrojärjestelmäkamera, runko

Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Soita Löydät meidät somesta Facebook Instagram. Takaisin sivun alkuun. Ota yhteyttä tekniseen tukeen. Skannerit digitalisointiin ja tallennukseen.

m6 mark

Ikuista pienet hetket

Sisäänrakennettu Wi-Fi on helppo tapa jakaa kuvia ja videota ja Bluetoothilla saat materiaalin liikkumaan kivasti mobiililaitteisiin. Musteet, väriaineet ja paperit. Verkkokaupassamme meillä käy kaikki yleisemmin pankkitunnukset sekä debit-kortit ja lisäksi myös Mobilepay, Klarna osamaksu tili ja lasku, Collector osamaksu sekä lasku 14pv maksuajalla. Tilaajan tulee olla yli vuotias. Toimitusaika Pyrimme toimittamaan kaikki ennen klo tilatut varastotuotteet vielä samana päivänä, poislukien Matkahuolto. Kuvanumerointi 1 Jatkuva, automaattinen nollaus 2 Manuaalinen nollaus. DJI vakaajat.

kaiuttimet kotiin

EOS M6 Mark II – 4K Kamera nopealla RAW-kuvalla – Canon Oy

Intohimoisten ihmisten haastatteluja ja inspiroivia tarinoita. Hiljainen STM -tarkennusmoottori takaa varman ja nopean automaattitarkennuksen. Varaustilan ilmaisin 4 tasoa. Käytetty Nikon. Yleiskuvaus Tekniset tiedot Galleria Tuki. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimistö ovat omistajiensa m6 mark.

Canon EOS M6 Mark II (musta) -runko –

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Lataa Canon-tuotteesi käyttöopas. Magnesiumseos ja elektrolyyttinen sinkkipinnoitettu teräslevyrunko, polykarbonaatti tai polykarbonaatti lasikuidulla, termoplastinen pinta. Canon-kameraan yhteensopiva akku. Kuvaaminen Tilat Älykäs automaattikuvaus, hybridiautomaattitila, luovan kuvauksen apu, erikoiskuvausohjelmat omakuva, muotokuva, ihon pehmeys, maisema, urheilu, lähikuva, ruoka, panorointi, yökuvaus käsivaralta, HDR-vastavalo , luovat suotimet rakeinen mustavalkokuva, pehmeäpiirto, kalansilmätehoste, vesiväritehoste, lelukameratehoste, miniatyyritehoste sekä normaali, värikäs, kylläinen ja kohokuvioinen HDR-taidekuva , ohjelmoitu automaattivalotus, valotusajan esivalinta, aukon esivalinta, joustava esivalinta, valotuksen käsisäätö, video videon automaattivalotus, videon manuaalivalotus, HDR-video, luovat videotehosteet, intervallivideo 3 otosta ja mukautettu.