Lounas Mikkeli Holvi

Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä! Arvostele Bistro Holvi! Bistro Holvi tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi. Katso Tietosuojaseloste. Holvi at Home verkkokaupasta lahjakortit! Kerro muille mitä pidit? Lauantailounas sisältää alkusalaatit, Holvin leipää, päivän keittoa, pääruoan valinnan mukaan ja jälkiruoan.

Bistro Holvi

Bistro Holvi. Ravintolan tiedot Ehdota muokkausta. Teemme tiivistä yhteistyötä Mikkelin teatterin kanssa ja palvelemme mielellämme lounas mikkeli holvi teatteriryhmiä. Kun vierailet lounasmenu. Tiedustelut tai [email protected] Syksyn ja talven juhliin ja illanviettoihin – Holvi Catering. Naudan grillivarras ja kukkakaalikeitto ovat asiakkaiden suosikkeja.

lounas mikkeli holvi

Perjantai, 17/06

Kerro muille mitä pidit? Palvelu on vain jäsenille. Voit löytää sijaintisi kartalta ja katsoa lounaat läheltäsi. Follow on Instagram. Puhelin: Sähköposti: [email protected].

kontio renkaat hinnasto

Bistro Holvi – Etusivu

Holvi at Home verkkokaupasta lahjakortit! Katso Tietosuojaseloste. Tältä sivulta löydät koko viikon ruokalistat ja tarjoukset. Palvelu on vain jäsenille. Bistro Holvi on keskustassa toimiva lounas mikkeli holvi, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Savilahdenkatu 11, Mikkeli. Lounas sisältää alkusalaatit, Holvin leipää, valinnaisen pääruoan sekä päivän jälkiruoan.

Login • Instagram

Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf. Àla carte tarjolla ryhmille tilauksesta myös muina aikoina. Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Kysy lisää [email protected] Holvin lahjakortti – Lahjakortti. Holvi catering toimittaa ja toteuttaa juhlanne poikkeustilankin aikana. Bistro Holvi tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi. Holvi on mukana Saksan Riesling viikoilla 8.