Logitech G Pro X Gaming

Viihde ja elektroniikka. Esimerkiksi Counter-Strikessajossa pienimmätkin äänet antavat tietoa pelistä, kaikki erottui selkeästi ja millintarkasti. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

Logitech G Pro X Gaming Headset

Tule kuulluksi: Kuulokkeissa on yksisuuntainen mikrofoni, jonka ansiosta toverisi kuulevat sinut selkeästi ja kirkkaasti. Uuden sukupolven PRO-G-elementtien läpimitta on 50 mm, ja ne pystyvät entistäkin tarkempaan toistoon entistä laajemmalla taajuusalueella. Multitronic iTronic Jyväskylä Arvioitu toimitus: Voit pelata entistä pitempään ja kovempaa ja keskittyä voittamiseen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette OLE nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

logitech g pro x gaming

Ajankohtaista

Ostovaihtoehdot Säästä ostamalla avattu paketti tai palautustuote. Viihde ja elektroniikka. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Hintakehitys Korkein hinta. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue Microphones, Astro Gaming ja Saitek.

besafe peili valolla

Logitech G PRO X Superlight Wireless Pelihiiri – Valkoinen –

Elektroninen kauppa: 1 kpl Arvioitu toimitus: CE, pelikuulokkeet mikrofonilla Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Katso kaikki kaupat ja hinta. Alin hinta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

XaaSIT verkkokauppa – LOGITECH – LOGITECH G PRO X GAMING HEADSET – BLACK – KUULOKKEET JA MIKROFONIT

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. Aukioloajat Tänään: – Tänään. Kuulokkeiden ehdoton helmi on mikrofoni, joka hyödyntää Blue Vo! Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 kesäkuuta Kunto: Erinomainen Toimitus helposti Tori-pakettina Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.