Logitech Bluetooth Keyboard

Useaan laitteeseen soveltuva K Bluetooth -näppäimistö Voit vaihtaa kirjoittaessasi helposti tietokoneesta älypuhelimeen tai tablettiin. Viihde ja elektroniikka. Myyntiargumentit Yhdistä mihin tahansa laitteeseen ja kirjoita Tämä helposti mukana kulkeva näppäimistö tuo työpöytätietokoneen kirjoitusmukavuuden älypuhelimeen ja taulutietokoneeseen. Toimitusaika 8 päivää. Osta logitech bluetooth keyboard ja langattomia näppäimistöjä.

Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Pohjoismainen)

Vaihda käytetyt paristot kahteen uuteen AAA-paristoon ja aseta logitech bluetooth keyboard kansi paikalleen. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Alin hinta. Jos yleensä käytät toimintonäppäimiä useammin kuin pikanäppäimiä, voit asentaa Logitech-ohjelmiston ja määrittää sen avulla pikanäppäimet toimintonäppäimiksi sekä käyttää sitten näitä painikkeita suorittamaan toimintoja ilman, että sinun on pidettävä fn-näppäintä painettuna. Jos haluat suorittaa pikanäppäintoiminnon, pidä fn toiminto -näppäintä painettuna samalla, kun painat toimintoon yhdistettyä näppäintä. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

logitech bluetooth keyboard

Tuotteen ominaisuudet

Katsotuimmat Näppäimistöt alk. Laitteiden vaihtaminen Kun olet muodostanut yhteyden enintään kolmeen laitteeseen, voit vaihtaa niiden välillä painamalla Easy-Switch-painiketta. Odota hetki Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Valitettavasti Hintaseuranta.

fiesta st line 2017

Tietokonenäppäimistöt – langattomat, Bluetooth, mekaaniset | Logitech

Logitech Multi-Device K bluetooth näppäimistö. Filtterit Piilota filtterit Näytä suodattimet. Odota hetki Clas Ohlson Oy. Käytä näppäimistöä kirjoittaaksesi valitulla tietokoneella tai mobiililaitteella. Kun painat Alt Gr -painiketta yhdessä muiden näppäinten kanssa, voit syöttää erikoismerkkejä.

Logitech Bluetooth Keyboard K näppäimistö, hinta 46 €

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Eri käyttöjärjestelmiin soveltuva näppäimistö. Ohjelmiston avulla voit optimoida Knäppäimistön omaan käyttöjärjestelmääsi sekä mukauttaa näppäimistön tarpeidesi ja tyylisi mukaan. Wireless Keyboard K Pan Nordic layout. Sovelluksen kytkentä, taakse, valikko, etusivu, Easy-Switch, virtakatkaisin. Laitteiden vaihtaminen Kun olet muodostanut yhteyden enintään kolmeen laitteeseen, voit vaihtaa niiden välillä painamalla Easy-Switch-painiketta. Asennus ja varaosat.