Lisää Tehoa Dieseliin

Lisää tehoa dieseliin olen ajellut puoli vuotta lastutetulla Octavialla. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Avoinna ma—pe 8—16 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti digi otavamedia. Olet tainut pitää hyppytunteja ja ”pekkasia” äidinkielen tuntien aikana? Appsit Näköislehti. Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Mutta koskee lähinnä vanhoja dieseleitä jakajapumpulla, yleensä ahtamattomia. Jettaan kun ei voi eikä tarvis.

Dieselin virittäminen

Olemme kuulleet lukuisia tarinoita pieleen menneistä ohjelmoinneista. Automerkistä riippumatta. Hyvää ja ammattitaitoista palvelua Ja vielä nopealla aikataululla! Noilla perustiedoilla ei voi sanoa mitään tapoja joilla voi lisätä tehoja kun ei tiedä onko kyseessä ww polon vai sisun catti moottori. T:mies

lisää tehoa dieseliin

Miksi ohjelmoida auto?

Pääsee ohituskaistalla kaverista ohi vihdoin. Enemmän voivat maksaa sitten todella erikoiset autot tai sellaiset autot, jotka vaativat lisää osia, jotta optimointi toimii kunnolla. Lainaus: Toyota tuo hv 2 l moottorisen dieselin markkinoille , joka samalla täyttää E4 päästönormit. Voi muuten olla särmikäs ajettava tuollainen litrateholtaan hv:n kone, jonka teho otetaan isolla ahtopaineella ja pienillä kierroksilla. Operaatio maksaa useita euroruplia.

embryolisse lait crème concentré composition

Dieselin virittäminen – Dieselit – Suomi24 Keskustelut

Volkkarin esim. Loukkaava sisältö. Päätin vähän tehostaa autoani ja Jyväshyvän poika ohjelmoikin boxin uudestaan. Muun muassa turbon ahtopaineet ja polttoaineen syöttölukemat. Mittee työ tiällä viritteletten

Auton ohjelmointi – Turvallinen ja tehokas ohjelmointi autollesi

Se miten puhuit mulle lähtiessäsi antoi toivoa. Litrainen kone olisi paljon kevyempi ja mahdollisesti edullisempi rakentaa. Käytännössä ei, muista kuitenkin pitää mielessä seuraavat perusasiat, joita sinun tulisi tehdä jo ohjelmoimattomalla autolla:. Manage consent. Miksi auto kannattaa optimoida?