Lipun Leimaus Lähijunassa

Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Lippu on voimassa 2 tuntia Lähiliikenteen kertaliput ovat voimassa minuuttia yhteen suuntaan lippuun merkityllä reitillä. Näet myös, minkälaisen jäljen laite lipun leimaaminen lähijunassa matkalippuun. VR:n lähiliikennealue on jaettu kahdeksaan maksuvyöhykkeeseen, joiden tunnuksina käytetään kirjaimia A-H. Muut lemmikit kuin koirat tulee kuljettaa kuljetuslaatikossa. Junamatkan yölisää ei voi maksaa käteisellä.

Lipunmyynti lähijunissa loppui – nämä 4 asiaa sinun pitää tietää

Matkatavaroiden tulee olla kooltaan, painoltaan ja muilta lipun leimaaminen lähijunassa sellaisia, että ne voidaan kuljettaa aiheuttamatta vaaraa, vahinkoa tai tarpeetonta haittaa. Lippu pitää käyttää kahden vuoden kuluessa siitä, kun olet ostanut sen. Pääkaupunkiseudun ja lähikuntien lähiliikenteen alue jakautuu Helsingin seudun liikennelaitoksen operoimaan HSL-alueeseen sekä VR:n lähiliikenteeseen. Pyörätuolilla liikkuva ei tarvitse erillistä todistusta saattajalle. Mahdollinen sopimusalennus lasketaan asiointihetkellä ja tuote hinnoitellaan sopimusalennuksen mukaisesti.

lipun leimaus lähijunassa

Vinkkejä matkustamiseen

Lipun saat Nellasta tai Nysse Mobiilista Nyssen lipulla voit yhdistää bussi- ja junamatkat. Lipulla saa matkustaa lippuun merkittyyn määränpäähän saakka, vaikka lipun voimassaolo ehtisi päättyä ennen perille saapumista. VR:n vastuu autosta päättyy, kun auto on purettu vaunusta asianmukaiselle säilytyspaikalle VR vastaa siitä, että autonkuljetusvaunussa on auton tarvitsema riittävä tila VR ei OLE vastuussa, mikäli autoa ei voida lastata VR:stä riippumattomasta syystä esim. Asiakkaan tulee varata aina istuma- tai makuupaikka yksittäisten ja sarjalippujen kohdalla lukuun ottamatta taajamajunia ja linja-autoja. Paperille tulostettu kerta- ja sarjalippu tulee leimata junan leimauslaitteessa heti junaan nousemisen jälkeen. Lue lisää lipun muuttamisesta ja peruuttamisesta asiakaspalvelu-sivulta. Opas-, avustaja- tai kuulokoirasta ei peritä erillistä maksua.

5900x 11900k

Lipun voimassaolo ja vaihtaminen | Matkustus |

Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuuksien mukaan ja odotusajan pituus huomioon ottaen matkustajan tulee saada junamatkan aikana juomaa ja ruokaa. Voit ostaa isokokoisista lippuautomaateista vuorokausilippuja ennakkoon ennen matkaa. Polkupyörän saa kuljettaa lähijunissa niille varatulla alueella maksutta. Kopioi linkki. Tunnistaako kukaan, kenes

Lähijunassa asiakas huolehtii lipunleimauksesta – Mielipide |

Metromatkan alussa lipun pitää olla puhelimessa, ennen kuin menet kortinlukijoiden erottamalle maksualueelle. K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Asemalaiturien lukijalaitteista vastaa Nysse. Vaihtoajat lähijunissa: 1 – 2 vyöhykettä 1 tunti, 3 – 4 vyöhykettä 1 tunti 30 minuuttia, 5 – 8 vyöhykettä 2 tuntia. Kausilipulla voit matkustaa niin paljon kuin haluat lipun voimassaoloaikana. Onko maaliin vielä kuinka pitkä matka hetki kun saat kaivattusi?