Linglong Nastarenkaat Testi

Kummallista ja epäasiallista käytöstä molemmilta osapuolilta. Kaikki kahdeksan rengasvaihtoehtoa testattiin kattavasti jäällä, lumella, märällä ja kuivalla asvaltilla. CF Moto. Tekniikan Maailman mukaan hyvän talvirenkaan on selviydyttävä kaikista olosuhteista. Tänä vuonna vanhojen testimenestyjien asema ei ollut turvassa, sillä haastajia tuli jo ohikin.

Linglong Autonrenkaat

Linglong järjesti jättiyllätyksen Tekniikan Maailman Linglong nastat (autonrenkaat) testi jättämällä taakseen useita tunnettuja rengasvalmistajia, kuten Michelin ja Sava. Rengastestit teetettiin maailman johtavalla talvirenkaiden testauslaitoksella suomalaisella Test Worldillä Ivalossa. Linglong on yksi harvoista aasialaisista rengasvalmistajista, jotka nastoittavat renkaat itse. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä erikseen. Jarrutus lumella, jäällä, märällä ja kuivalla pinnalla ovat huippuluokkaa, mikä tekee renkaasta todella turvallisen ja korkealaatuisen talvirenkaan. Palautusoikeus ei koske suoraan myöskään yksittäisten vanteiden tai renkaiden tilauksia.

linglong nastarenkaat testi

Tuulilasin ne pitävimmät

Michelin mainostaa renkaistaan, että toimivat kuluneenakin hyvin Vertailuun valittiin kaikkiaan yksitoista mallia eri valmistajilta, joiden valmistusmaat olivat Japani, Kiinan kansantasavalta, Korea, Puola, Saksa, Suomi ja Venäjä. Tilaa moottorin uutiskirje tästä. Bridgestone on melutasoltaan keskimääräinen nastarengas.. Linglong haastaa tunnetut rengasmerkit Linglong renkaat kasvattavat suosiotaan ympäri maailman, eikä suotta.

joulukarkit itsetehdyt

Nastat (autonrenkaat) päihittivät kitkat TM:n rengasvertailussa – tuttu nimi kärjessä

Jäikö aktivointisähköposti saamatta? Pito lumella. Etusivu Yhteystiedot Tilaus- ja toimitusehdot Usein kysyttyä Tietoa meistä Maksutavat Toimitustavat 30 päivän palautusoikeus. Tekniikan Maailma: Älä hanki halvimpia talvirenkaita, vaikka ilmaiseksi saisit Autot Tehdasnastoitettu suomalaisilla A-tekniikan automaattikoneilla. Kategoriat ja tuotemerkit.

Linglong Greenmax Winter Grip – Rengasvertailu

Menu Etsi. Sivuja: [Edellinen] 1 2 3 [ 4 ] 5 [Seuraava] Siirry alas. Rengasta on kehitettäessä testattu useita kertoja Suomen maineikkaimmassa talvirenkaiden testauslaitoksessa Ivalon Test Worldissä. Linglong on testannut rengasta Suomessa, ohessa IS:n juttu. Hae: Hae. Kauppamme on tarkoitettu Manner-Suomessa asuville asiakkaille. Moottori keräsi merkki- ja mallikohtaiset tyyppiviat useasta eri lähteestä!