Lg Nanocell Tv 49

Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. Tekoälykuva ja tekoälyääni. Tarkka värien toisto laajassa katselukulmassa. Skip to Contents Skip to Accessibility Help.

LG-televisiovastaanottimet

LG-televisio tekee katselukokemuksestasi hauskemman ja paremman. Scroll Left Scroll Right. Mitä mieltä ihmiset ovat. Laitteet Televisiot ja tarvikkeet LG-televisiot. Takaisin sivun alkuun. LG webOS -käyttöjärjestelmä on selkeä ja sitä on helppo käyttää mukana tulevan Magic Remote -kaukosäätimen kanssa. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri.

lg nanocell tv 49

Tuote-esittely

LG-televisiotoiminta on aina erinomainen valinta. LG NanoCell-teknologia parantaa kuvan väriä ja tarkkuutta, jolloin pääset nauttimaan yli miljardista rikkaasta väristä. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Tarkka värien toisto laajassa katselukulmassa. Nano Gaming Tämä televisiotoiminta toimii hyvin myös pelinäyttönä. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme.

105 sigma art

LG TV 49NANONA NanoCell 49´´ 4K UHD LED Musta | Techinn

Tarkka värien toisto laajassa katselukulmassa. Monet viihtyisät illat suosittujen sarjojen ja elokuvien parissa odottavat. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Nanopartikkelien ansiosta selkeämmät ja täydellisemmät värit Erittäin teräviä kuvia, joissa on korkea erottelukyky ja uskomattomat värit. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa.

LG-televisiot | Telia

Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Telia TV moninkertaistaa katselukokemuksesi. LG:n α9 Gen 5 AI -prosessori erottaa kuvan etu- ja taustaobjektit, mikä tarkoittaa entistä luonnollisempia, elävempiä ja syvempiä värejä ja sävyjä. Osta nyt. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. LG:n α7 Gen4 -tekoälyprosessori analysoi ja optimoi katsottavaa sisältöä koneoppimisen avulla. Määrät ovat rajoitettuja.