Lg 75up7800

SäästäLöydä edullisimmat hinnat. Odota hetki Voit lg 75up7800 jakaa sisältöä puhelimestasi TV:lle ja ohjata televisiota myös puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Game Optimizer, hienosäädetyt HDR-grafiikat ja lyhyt tuloviive tekevät pelaamisesta nopeampaa ja mukaansatempaavampaa.

LG OLED55A16LA

Äänikomento Oma mukavuuskeskuksesi. LG UHD-televisiovastaanottimet ylittävät odotuksesi joka kerta. Game Optimizer Helppo ja nopea pelin asennus. Lg 75up7800 on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television kätevästi langattomaan verkkoon.

lg 75up7800

Osta netistä

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Ergonomisen muodon ansiosta sitä on helppo pidellä, ja lisäksi sen osoitus- ja vieritystoiminto nopeuttaa hakuja. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. Säädä kontrastia mustan ja valkoisen vakautustoiminnolla paremman näkyvyyden saamiseksi. Pinterest Sähköposti. Mitä mieltä ihmiset ovat.

kellopeippi valkoinen

LG UP78 tuumainen 4K Smart UHD TV | LG Suomi

Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kätevillä lg 75up7800 pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Vaihda evästeasetuksesi.

LG 75UP (75″) LED-televisiotoiminta, hinta €

Real 4K UHD. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Close Suositellut tuotteet. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli.