Lento Lahjakortti

Kategoriasta löydät lento lahjakortti erilaisia elämyksiä miehelle, mutta useimmat niistä sopivat ihan kaikille sukupuoleen katsomatta. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. Elämyslento tarjoaa yrityksille tai yhteisöille vauhdikasta ja reipasta ohjelmaa virkitys- tyky- tai vaikkapa asiakasohjelmapäiviin. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. Koneeseen mahtuu kolme henkilöä.

Finnairin lentolahjakortti

Muistathan ottaa lahjakortin mukaan tapahtumapaikalle, jossa se toimii maksuvälineenä. Tilaus postitetaan kuitenkin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Kysy lisää! Ajankohtaista Lentokausi käynnissä Lentokausi alkaa 1. Lennätyksiin käytämme Cessna Q lentokonetta, jonka kyytiin mahtuu lento lahjakortti henkilöä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää meistä tai lahjakorteista. Asiakastuki {{ item.

lento lahjakortti

​Lahjaksi lento

Muistathan ottaa lahjakortin mukaan tapahtumapaikalle, jossa se toimii maksuvälineenä. Unohda {kellot|ajanottolaitteet}, {korut|asustekorut} ja astiastot — ne kaikkein ainutlaatuisimmat lahjat ovat aineettomia! Lahjakortit – Maisemalennot. Jaa mielipiteesi muiden kanssa! Lentoesittelykurssi kaksipaikkaisella ultrakevyellä lentokoneella tarjoaa taivaallista menoa kaikille oman elämänsä Heimo Huimille. Mitä tehdä, jos palveluntarjoaja ei pysty tarjoamaan palvelua? Elämykset, kuten hotellipaketit, jotka vaativat ajanvarauksen ja joissa on varauskapasiteetti, tulee varata hyvissä ajoin.

hikvision onvif

Haluaisitko itse ohjata lentokonetta? | Elä – yli lahjaideaa!

Ja jotta elämyksestä jäisi kerskailuvaraa pitkäksi aikaa, osallistujan käteen lyödään lopuksi aito diplomi kevytlentokoneen ohjaamisesta. Takaisin Lähetä suunnitelma matka-asiantuntijoille. Illallinen pimeässä Tallink Spa -romantiikkapaketti {Ammunta|Ampumaurheilu} käsiaseilla kahdelle Esittelykurssi kevytlentokoneella. Kurkista myös Elämyslahjojen Facebook -sivut, jossa tiedotamme uusista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja kilpailuista. Nouto myyntipisteeltä. Suosittelemme selaamaan lahjoja joko lento lahjakortti tai tilaisuuden mukaan. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä.

Paras lahja | Matkalahjakortti | KILROY

Matkalahjakortti on täydellinen lahja kaikille, joiden reissukuume on se yleisin puheenaihe. Huomioithan, että saat tilauksen yhteydessä uuden lahjakortin, josta näet palveluntarjoajan yhteystiedot ja joka sinun tulee ottaa mukaan elämykseen. Lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on elämyksen viimeinen käyttöpäivä. Helpoin tapa antaa ilmapallolento lahjaksi on ostaa Aerohotin lahjakortti. Et voi lunastaa matkalahjakorttia puhelimitse, mutta voit tehdä varauksen puhelimessa ja lähettää tai skannata matkalahjakortin meille lunastettavaksi. Hanki matkalahjakortti.