Lenovo Legion 7 5800h

Ilmainen toimitus. Products ship within the same business day excl. Näyttötyyppi Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Sen erilliset medianäppäimet, numeronäppäimistö ja tavallista suurempi kosketuslevy parantavat kaikkia pelikokemuksia.

Lenovo Legion 5 15ACH6A – Ryzen 7 5800H & RX 6600M

Valitse virkistystaajuudeltaan jopa Hz:n malli noustaksesi eSports-pelien kärkeen tai 60 Hz:n UHD-näyttö nauttiaksesi hehkuvan kirkkaista 4K-väreistä. Älykäs Coldfront 3. Limited quantities are available. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Lataa ja pelaa erittäin todenmukaisesti tai pelaa konsolipelejä pilvestä yhdistetyn ohjaimen avulla. Virran sisääntulo.

lenovo legion 7 5800h

Hintavertailu (1 kaupankäynti)

Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. Lenovo Legion AI Engine on tähän mennessä mullistavin peliratkaisumme. Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. Ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa älykäs ilmanottojärjestelmä, erittäin tehokas kahden tuulettimen rakenne, nelikanavainen ilmanpoisto, entistä paremmat jäähdytysrivat, 10 porattua ilmanottoaukkoa, näppäimistön ilmanottoaukot, jäähdytyslevyt ja uusi älykäs tila. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Lue Lisää. Wrong Input.

barbie dreamtopia nukke merenneito sateenkaari

Lenovo Legion 5 15ACH6H – Ryzen 7 H &amp.. halvin hinta €

Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. Legion-pelaajat voivat käyttää ainutlaatuista BT Linkiä, innovatiivista ääniratkaisua, joka muuntaa minkä tahansa Bluetooth-kaiuttimen tilaäänijärjestelmäksi. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Wrong Input. Legion Coldfront mahdollistaa pelaamisen suurimmalla kellotaajuudella pitkienkin peli-istuntojen aikana ilman suorituskyvyn rajoittamista — kolmannen sukupolven laitteet lisäävät suorituskykyä entisestään. Sen automaattinen optimointitila tunnistaa älykkäästi pelien käynnistykset ja optimoi järjestelmän suorituskyvyn suorittimen lenovo legion 7 5800h näytönohjaimen dynaamisella virranjakelulla.

Lenovo Legion Slim 7 (15″ AMD) | Ohut ja tehokas 15,6″ AMD-pelikannettava | Lenovo Suomi

Laite on varustettu jopa 71 Wh:n akulla sekä älykkäällä ja dynaamisella purkutehon hallintajärjestelmällä. Q Control 4. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Takuu Two Year PremiumCare. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja.