Lenovo Legion 5 15ach6h 5800h

Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Samalla Q Control 4. Toimitusaika ei tiedossa. Ominaisuudet Ominaisuudet Erinomainen suorituskyky. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Sen visuaalinen ilmaisin osoittaa, mistä suunnasta äänet pääasiallisesti tulevat. Tämän ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta kuvataajuudesta riippumatta siitä, kuormittaako pelisi enemmän näytönohjainta vai suoritinta.

Lenovo Legion 5 Gen 6 (15″ AMD)

Tämä mahdollistaa korkeamman kellotaajuuden ja rajoittamattoman suorituskyvyn myös pitkien pelisessioiden aikana. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Legion Coldfront 3. Palautetta sivustosta. Päivitetty Hintakehitys Korkein hinta.

lenovo legion 5 15ach6h 5800h

Halvin hinta:

Universal Serial Bus-A 3. Lisää kilpailuetua saat Overdrive-tuen erittäin korkean virkistystaajuuden jopa Hz ja 3 ms:n vasteajan ansiosta. Yhdessä ne mahdollistavat valtavan harppauksen suorituskyvyssä. Nauti realistisesta säteenseurannasta, uusimmista huippuominaisuuksista ja tehokkaasta tekoälystä — kaikki tämä onnistuu ohuesta ja kevyestä rakenteesta huolimatta. Liikkuminen ja ulkoilu. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja.

eteisen pöytä ikea

Lenovo Legion 5 15ACH6H – Ryzen 7 H &amp.. halvin hinta €

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tämä mahdollistaa korkeamman kellotaajuuden ja rajoittamattoman suorituskyvyn myös pitkien pelisessioiden aikana. Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Vuosien pelikokemuksen pohjalta valmistettu näppäimistö on saatavilla vain Legion-kannettavissa.

Legion 5 Gen 6 (15″ AMD) | Tarkoituksenmukainen pelikannettava | Lenovo Suomi

Palautetta sivustosta. Toimitusaika ei tiedossa. Toimitusaika päivää. Näppäimistö White Backlit, Black – Nordics. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.