Albergan Puisto

Se tunnetaan myös nimellä Sokerilinna, koska nykyinen albergan puisto on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Hanki ohjeet nyt. Albergan kartano on Leppävaarassa sijaitseva kartano, albergan puisto historiallinen holvikellari sopii henkilön kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Asiakas hoitaa itse ruoat, juomat ja astiat. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia. Siitä tieto löytyy kartanon emännän Mary Slöörin tyttärelleen Kirstille lähettämästä kirjeestä, jossa hän kertoo, että mökki on saatu valmiiksi ja hän asuttaa siihen puutarhurin perheineen. Alue Espoo.

Puutarhurinmökki

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Albergan puisto vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta. Perustiedot Vastuuorganisaatio Espoon kaupunki. Kartanosta voi vuokrata tiloja kulttuuritilaisuuksiin sekä juhla- ja kokouskäyttöön. Français Svenska Albergan puisto linkkejä. Alue Espoo. Kulkureitillä on jyrkkä mäki.

albergan puisto

För att kunna använda Suomi.fi-nättjänsten krävs att man godkänner Javascript i webbläsaren.

Albergan kartano on Leppävaarassa sijaitseva kartano, jonka historiallinen holvikellari sopii henkilön kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi jatkossa aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisista tarjouksista, sesongin uutuuksista sekä vinkeistä Espoo lomaasi tai kokoustapahtumaasi varten. Varsinaisen saneeraustyön suorittivat muutamat talkoolaiset ja kaksi puolipäivätyöllistettyä. Urakka osoittautui työläämmäksi kuin alun perin kuviteltiin. Kartanon omistaa sekä vuokrausta hoitaa Espoon kaupunki. Viitattu

levitettävä sohvasänky metalli

Albergan kartano – Visit Espoo

Vanhan Albergan puiston perusti luvun puolivälin tienoilla Carl Tersmeden, joka osti Albergan säterin ja rakennutti sinne puutarhan. Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja albergan puisto, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Talo saatiin valmiiksi kesällä ja avajaiset pidettiin Holvikellari, jossa tilat henkilölle. Albergan kartanokin oli melkein albergan puisto purettavaksi, mutta viime hetkellä perustettu Pro Alberga ry sai monien vaiheiden jälkeen kartanon pelastettua ja kaksi vanhaa rakennusta, tämä mökki ja vieressä oleminen varastorakennus myös säilyivät.

Kartanonpuisto | Espoon kaupunki

Tämä arkkitehtuuriin liittyvä artikkeli on tynkä. Luokat : Espoon kartanot F. Liity Visit Espoon matkaan Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi jatkossa aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisista tarjouksista, sesongin uutuuksista sekä vinkeistä Espoo lomaasi tai kokoustapahtumaasi varten. Tutustu palveluihin Tutustu palveluihin, joihin tämä palvelupaikka liittyy. Hanki ohjeet kohteeseen Albergan puisto helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta. Toiminta on ollut runsasta ja monipuolista.