Aja Kona

Sinun ei siis tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi. Nahkainen N Line -ohjauspyörä N Line -ohjauspyörä yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Kevythybridijärjestelmä on erityisen hyödyllinen kaupunkiliikenteessä kevythybridikäynnistinlaturin MHSG avustaessa polttomoottoria pysähtelevässä liikennevirrassa. Hyundai sai ennätysmäärän palkintoja vuonnayhteensä yli tunnustusta Euroopassa Hyundai voitti 10 Vuoden auto -palkintoa Euroopassa, mm. Hyundai LIVE -palvelut tarjoavat reaaliaikaisia liikenne- ja pysäköintitietoja ja paljon aja kona. Se on yhdistetty seitsemänvaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon 7DCTja aja kona on saatavana nelivetoisena. Etuistuimet ovat lämmitettävät ja tuuletetut, mikä lisää matkustusmukavuutta.

Edistys edessäsi – KONA SUV-malli

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus LVDA Edessä aja kona ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon lähtiessä liikkeelle esimerkiksi liikennevaloissa tai ruuhkassa, mikäli kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen. Lisäksi uutuus sai kiitosta perheystävällisyydestään ja nimettiin Parhaaksi perhesähköautoksi vuoden Carbuyer Best Car Awards -kilpailussa. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Aja kona Hyundai Kona on vaikuttava kaikista kulmasta katsottuna. Uusi Kona kävi läpi mukavuuskäsittelyn aiempaakin miellyttävämmän ajokokemuksen aikaansaamiseksi. Hyundai i20 N Line saa rohkean ulkomuodon ja sisätiloihin jatkuvan sporttityylin, turvallisuutta tai taloudellisuutta unohtamatta.

aja kona

Account Options

Uusi Hyundai. Product views : This statistic is based on the using ecommerce sites eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc daily downloading this Icecat data-sheet since Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by free Open Icecat users. Auton etuosassa konepellin ja etupuskurin vahvat piirteet yhdistyvät harmonisesti korinvärisiin pyöränkaariin. Hyundai i20 N Line saa rohkean ulkomuodon ja sisätiloihin jatkuvan sporttityylin, turvallisuutta tai taloudellisuutta unohtamatta. Moderneja sisustusyksityiskohtia Uusi ambient-valaistus valaisee Konan uutta keskikonsolia ja jalkatilaa.

ariel color 40

AJA KONA 5 – Tuotetiedot |

Navi Pack -lisävarustepakettiin kuuluvat aja kona KRELL Premium -audiojärjestelmä seitsemällä kaiuttimella ja subwooferilla sekä erillinen 8 x 45 W -vahvistin. No information available on Tekniset tiedot Login or signup for Full Icecat to access all product SPECS. Mukavuutta takamatkustajille Takamatkustajat arvostavat lämmitettyjä toisen rivin istuimia ja Universal Serial Bus-porttia. Hyödynnä samalla ajankohtaiset edut! Tutustu i30 Hatchback N Line aja kona. Lue lisää uuden Konan tekniikasta.

Hyundain ajankohtaiset edut – Hyundai

Nyt kannattaa tutustua Hyundai-mallistoon ja koeajaa suosikki mallisi. Tekniset tiedot. Hyundai sai yli palkintoa Euroopassa vuonna — eniten tunnustuksia, joita yritys on koskaan voittanut kalenterivuoden aikana! Näitä ovat toisen rivin lämmitettävät istuimet ja toisen rivin Universal Serial Bus-portti. Auto vaihtaa automaattisesti ja saumattomasti bensiini- ja sähkömoottorin välillä.