Airam Kasvilamppu Prisma

Eikös ne nuo natikat ym. Sitten kävin kierrätyskeskuksesta ostamassa ihan tavallisia pöytälamppuja halvalla. Toi linkki vaikka siellä oli virheitäkin säästi airam kasvilamppu prisma ainakin vuoden kokeilut. Ja sitten pieni ristiriita tossa edellisessä sepustuksessani, jos joku huomasi: Kirjoitin, että natikka on hyötysuhteeltaan paras, luokkaa kaksi kertaa parempi kuin loisteputki. Viherpeukkujen nettikaupassa kävin huvikseni katsomassa, ja siellä oli oikein sellainen ledivalaisin, jonka spektrin pystyi itse säätämään kasveilleen juuret sopivaksi. Ei OLE kovin kaunis katsella mutta toimii hyvin.

Esl kasvivalo

Lyhty Belfast Eri värejä. Jalapenoissa huomasi myös selvästi, että lähempänä värivaloa olevat eivät kasvaneet airam kasvilamppu prisma tavalla pituutta kuin siitä kauempana olevat tai kylmän valkoisen ledin alla olleet. Tai satutteko tietämään onko vastaavanlaisia valaisimia saatavana valmiin johdon kanssa? Laske nyt sitä lamppuasi sinne taimien lähelle niin ne ei veny vaan kasvaa napakoiksi. Valotilaus tehty Valoja eioo koskaan liikaa. Tulipa ihan ”kätevä emäntä” olo kun rakentelin ihan itse uuden taimivalon LED nauhasta ja alumiinilevystä.

airam kasvilamppu prisma

Valaise kodin joka nurkka

Niissä ei säästä. Niitä plant lamppuja ei siellä tarjossa edes ollut. Hiustenhoito Hiusten muotoilutuotteet Hiusvärit Shampoot ja hoitoaineet Ihokarvanpoisto Ihokarvanpoistotuotteet Parranajo Ihonhoito Yläraajat ja jalat Kasvojen hoito Vartalonhoitotuotteet Saippuat ja kylpytuotteet Deodorantit Intiimihygienia Laastarit ja haavanhoitotuotteet Vanutuotteet ja kosteuspyyhkeet WC- ja talouspaperit Terveyssiteet Pikkuhousunsuojat Tamponit Inkontinenssisuojat Ehkäisytuotteet Raskaustestit Muu intiimihygienia Meikit ja kosmetiikka Huulivärit ja huulivoiteet Muu kosmetiikka Kasvokosmetiikka Kynnet Silmämeikki Luontaistuotteet Painonhallintavalmisteet Ravintolisät Urheiluravinteet ja -tarvikkeet Muut tarvikkeet Arjen apuvälineet Asustekorut Kosmetiikkalaukut Optiset tuotteet Peilit ja muut tarvikkeet Suun hygienia Hammasharjat Hammastahnat ja suuvedet Muut suunhoitotuotteet Tuoksut ja lahjapakkaukset Naisille Miehille Muut tuoksut Kasvomaskit, pikatestit. Halogeenit on kasvien kannalta täysin rinnastettavissa hehkulamppuihin, eli surkea spektri ja liika lämpiävyys. Tiedä nyt sitten mitä tiedän, mutta Tämä uusi näyttää ihan keltaiselta valolta tuon liilapunaisen vieressä.

garmin urheilukello tarjous

Esl kasvivalo | Rakennustyöt

Olen pitänyt nyrkkisääntönä, että alle metrin, mutta airam kasvilamppu prisma lähelle kuin mahdollista. UV protected plastics ideally block out any light below this range. Minulla on samat valaisimet olleet jo kolmatta talvea käytössä ajastimen takana, ja hyvin toimii. Ne tarttee erilaisia valon allonpituuksia, kuin ihminen nähdäkseen. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan! Kiva tietää, että nuo ledinauhat toimii taimivaloina. Nuo matalat ovat nyt lopettaneet kukkimisen ja alalehdet ovat alkaneet kellastumaan.

Lamput ja valaisimet –

Piti sitten viikonvaihteessa rynnistää ruotsalaiseen kalukauppaa ja löysin tarkotuksen mukaisen metallihyllyn alle kympillä. Sitten, kun nuo menevät rikki, niin ajattelin ostaa tilalle led-päivänvalolampun. Minulla on nyt neljä Airamin lamppua. Takaisin Lattiamateriaalit Laminaattilattiat. Mää maksoin kirpparin uudesta käyttämättömästä kasvivalaisimesta lamppuineen 4 euroo. Tässä ei OLE se aivan täydellisin vaihtoehto, mutta olen tosi tyytyväinen siihen että tiesin mitä olen hakemassa – jouduin yhden toisen minulle tarjotun vaihtoehdon torjumaankin siinä koska siinä ne valojakaumat oli aivan erilaiset. Ei mutta jos ihan oikeasti ajattelee, niin oli natikan valo mitä tahansa, se on kuitenkin parempi kuin ei lisävaloa ollenkaan.