Acer Swift 3 Sf 313

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Kuvaa yllä valokuvat päätökset tehdään oikeita tuotteita, todellisia ja tehokkaita, eikä lähettämistä uudelleen ilman yrityksen lupaa. Akut ovat valmistettu parhaista solujen ja komponentteja. Tuote on lisätty toivelistalle. Yleisimmät kysymykset. HD-webkameran sekä sisäänrakennettujen mikrofonien ansiosta osallistut etätapaamisiin vaivatta ja selkeällä kuvalla sekä äänenlaadulla. Lue Lisää.

Acer Swift 3 SF313-52G-71X6 13.5″ kannettava tietokone

Jos sinulla ei Object Linking and Embedding RMA-numero palauttaa akku, emme tee mitään hoitoa. Swift 3 soveltuu ihanteellisesti niille, jotka hakevat kannettavaa tietokonetta, jonka suorituskyky riittää kaikkien päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Tavaramerkkejä ja malleja lueteltu tässä luettelossa ovat ohjeellisia yhteensopivuuden vain. Kirkas 13,5 tuuman näyttö, taustavalaistu näppäimistö ja sormenjälkilukija 13,5 tuuman Quad HD IPS-näyttö Acerin ComfyView -teknologialla takaa mukavan katselukokemuksen ja jaksat työskennellä pidempään. Näitä haetaan nyt:. Ei Object Linking and Embedding suositeltavaa irrottaa akku, jotta voimme jatkaa toimintaansa ja et menetä tietoja äkillisen sähkökatkoksen.

acer swift 3 sf 313

Sinut on väliaikaisesti estetty

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Valmistaja on kekseliäs ja on kehittyneisiin laitteisiin ja vastuullinen tiimi, antaa kehittyneen teknologian ja teknisten laitteiden ja tarvetta tuoda kannettavani uutta elinvoimaa samalla varmistaen käyttäjäkokemusta. Tuote on lisätty toivelistalle. Kun testi tulokset osoittavat, että on olemassa jokin vika palautetut akun, meidän on oltava kantamaan tavaroiden palauttaminen kulut.. Pyyntöäsi käsitellään. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti.

lego friends ostoskeskus prisma

Acer Swift 3 SFGX6 ” kannettava tietokone | elektroninen kauppa

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tallenna Peruuta. Takavalaistu näppäimistö mahdollistaa työskentelyn vaivatta yön pikkutunneille asti. Katso tarjoukset! Tilaa uutiskirje. Jos on ongelmia akun ostaa meiltä, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla!

Acer Swift 3 SF (NX.A4KED) – Spinwinfortune

Lue Lisää. Swift 3 soveltuu ihanteellisesti niille, jotka hakevat kannettavaa tietokonetta, jonka suorituskyky riittää kaikkien päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Jos haluat palauttaa akku, luomme RMA-numeron paluu lupa. Taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa työskentelyn vaivatta yön pikkutunneille asti. Kevyt ja ohut Acer Swift 3 pitkäkestoisella akulla Vaikka Acer Swift 3 on peräti 1,19 kg kevyt ja alle 2 cm ohut, riittää siitä tehoa ja virtaa.