Acer Nitro An

Nitro 5 -koneen käyttömahdollisuuksien avulla voidaan lisätä liittoja eri oheislaitteita. Torjuu virukset, troijalaiset ja kiristysohjelmat Torjuntaohjelma tarkistaa tiedostot ja appsit automaattisesti ja ilmoittaa mahdollisista uhista. DTS:X® Ultran ansiosta ääni on selkeä ja voidaan tuottaa 3D-äänimaailmana, jolloin kuulet tarkasti, mistä vastustajat acer nitro an tulossa. Laita tuulemaan neljään RGB-alueeseen jaetulla näppäimistöllä ja näe erityisen NitroSense-näppäimen avulla, mitä kannettavan sisällä tapahtuu. Varaa verkossa, nouda ja maksa tuotteet myymälässä.

Acer Nitro 5 AN515-57 15,6” i5-11400H RTX 3050

Asiakaspalvelu ja tuki. Ota yhteyttä. Nauti mukaansatempaavien pelikokemusten uudesta tasosta Nitro 5:n ansiosta. Saunalahti Hybridi-laajakaista myydään aina laitteen kanssa. Myös WASD- ja nuolinäppäimet on korostettu, joten löydät ne helposti.

acer nitro an

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu Kk : Nauti mukaansatempaavien pelikokemusten uudesta tasosta Nitro 5:n ansiosta. Huippunopea Gt SSD -kiintolevyn avulla laite alkaa kypsyä ja levytoiminnot ovat salamannopeita. Kassalle Jatka ostoksia. Tietoliikenne WLAN

magneettinen rakennussarja

Acer Nitro 5 AN | Telia

Kassalle Jatka ostoksia. Nitro 5: jossa on monipuoliset liitännät ulkoiseen näyttöön, kovalevyyn tai hiireen, televisio ja moniin erilaisiin laitteisiin. Prosessori: Intel Core i5. Yksityisasiakkaat OmaElisa. Maksimoi kannettavasi nopeus ja tallennustila kahden M.

Acer Nitro 5 AN 15,6” iH RTX | Deoksiribonukleiinihappo

Syvyys mm : Koroton ja kuluton Deoksiribonukleiinihappo Maksuaika. Taustavalaistu näppäimistö: Kyllä. Näytön koko tuumaa : Tiedotteet ja artikkelit. Katso lisätiedot.