Account Microsoft Xbox

Perheryhmän hallinta. Virheelliset ohjeet. Xbox Game Pass -sovellus Määritä uusien pelien hälytykset, tutustu Xbox Game Pass account microsoft xbox ja lataa pelejä konsolillesi tai tietokoneellesi missä ja milloin tahansa. Xbox-sovellus mobiililaitteille Jaa helposti pelileikkeitä ja kuvakaappauksia, keskustele ja saa ilmoituksia puhelimesta tai tabletista. Avaa opas painamalla Xbox -painiketta.

Tili ja profiili

Jos perheenjäsenellä ei Object Linking and Embedding Xbox Live -tiliä. Onko salasanasi kadonnut etkä pysty kirjautumaan sisään? Valitse Lisää perheenjäsen. Osta verkosta Osta ja lataa digitaalisia pelejä ja digitaalista sisältöä suoraan Xbox-konsolista, Windows -tietokoneesta tai Xbox. Liity keskusteluun.

account microsoft xbox

Pysy yhteydessä peleihisi ja ystäviisi sekä ota kaikki hyöty irti Xboxista paikasta riippumatta.

Tyhjennä ohjeistot. Microsoft-tilien välillä vaihtaminen pelaamista varten Windows-laitteella. Microsoft Family Safetyn vianmääritys. Xbox-profiiliin ja Microsoft-tiliin liittyvien henkilötietojen muuttaminen. Xbox-pelaajakuvan vaihtaminen.

alexa tv stick 4k

Tili ja profiili | Xbox Support

Käyttöehdot ja poikkeukset ovat voimassa. Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox-konsolissasi. Tarvitsetko lisäohjeita? Kuvista oli apua. Et saanut suojauskoodia. Haluatko antaa muuta palautetta? Suoratoistorajoitukset ovat voimassa.

Käyttäjien lisääminen perheryhmään

Haluatko antaa lisäpalautetta? Xbox-sovellus Windows-tietokoneille Etsi ja pelaa tietokonepelejä Xbox Game Passilla, ota yhteyttä ystäviin ja osta tietokonepelejä. Tarvitsetko lisätukea? Käytä Xboxia tehokkaasti sovellusperheemme avulla. Valitse oikea linkki, jos haluat ohjeita Microsoft tai Xbox-tilauksen peruuttamiseen.