Ac2729 Philips

Lisää lisävarusteita Katso kaikki osat ja tarvikkeet. Mehupuristimet ja puristimet Philipsin juicer-puristusruuvi. Philips Combi i -sarjan avulla sisäilma on miellyttävämpää hengittää vuoden ympäri. Alustat, ritilät, pohjat. Tämän tuotteen lisätarvikkeet Katso kaikki osat ja tarvikkeet. Olet ac2729 philips kampanja- ja erikoistarjouksiin.

Philips AC2729/10 -yhdistelmä ilmanpuhdistin ja ilmankostutin

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Kattila Philips Senseo -espressokoneelle. Pieni virrankulutus Energiaa säästävä ilmanpuhdistinmalli toimii enintään 35 watin teholla. Päivän tarjoukset. Hengitä puhtaampaa ilmaa ja nauti terveellisemmästä kotiympäristöstä. Tulokset saatiin vapauttamalla laitteesta ilmaan Staphylococcus albus -bakteeria. Isabel Vuodesohva, Ac2729 philips.

ac2729 philips

Parempi huoneilma vuoden ympäri

Ilmassa havaittavien nestepisaroiden aiheuttamat mineraalijäänteet huonekaluissa kolmen tunnin ajanjakson aikana. Tehosekoittimet – varaosat. Päivityksiä Philipsin innovaatioista ja vinkkejä terveelliseen elämäntapaan. Ilman puhdistuksen ja kosteutuksen yhdistävä laite auttaa poistamaan allergeeneja, bakteereja, viruksia sekä kevään suuria siitepölymääriä. Ladataan hintagraafia. Pieni virrankulutus Energiaa säästävä ilmanpuhdistinmalli toimii enintään 35 watin teholla.

ikea ritilä

Philips AC tekniset tiedot

Xbox Series X, pelikonsoli. Lepotilassa näytön valot on himmennetty ja puhdistin toimii lähes äänettömästi, joten laite ei häiritse nukkumista. Saat tuotetuen helposti käyttöösi. Laite ac2729 philips enintään 65 m2:n huoneisiin, antaa tietoa ilman laadusta reaaliaikaisesti ja on ohjattavissa helposti Air Matters -sovelluksella. Reaaliaikaista puhdistusta AeraSense-tekniikalla Edistyneet anturit tunnistavat ilmasta pienimmätkin hiukkasmuutokset ja antavat reaaliaikaista PM2,5-palautetta. Olet oikeutettu kampanja- ja erikoistarjouksiin. Auta ac2729 philips käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

Ilmanpuhdistin – Philips AC Benutzerhandbuch [Seite 96] | ManualsLib

Energiaa säästävä ilmanpuhdistinmalli toimii enintään 35 watin teholla. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kutsumme sinut lukemaan tietosuojakäytäntömme. Jos olet oikeutettu ALV-vapautukseen terveydenhuollon laitteista, voit hakea sitä tästä tuotteesta. Luo paketti.