A7 2020 Tablet

Apu ja tuki. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Kamera Tallenna tärkeät hetket heti jaettavaksi Galaxy Tab A7:n kamera sopii erinomaisesti upeiden muotokuvien ja kauniiden maisemien kuvaamiseen. Kehys on vain 10 mm, joten näyttö käyttää koko pinta-alan hyväkseen. Se on vain 7 mm ohut ja sopii erinomaisesti a7 2020 tablet katseluun vaaka-asennossa.

Samsung Tabletti Galaxy Tab A7 2020 10.4´´ LTE 3GB/32GB

Tehoa ja kestävyyttä Tehokas suoritin varmistaa, että voit vaihtaa sujuvasti sovellusten välillä ja reagoida nopeasti peleissä. Suojaa tablettisi a7 2020 tablet suojakuorella ja -lasilla Katso valikoima. Sen jälkeen ilmoitamme sinulle kaikki löytämämme viat ja annamme korjausarvion. Kamera Galaxy Tab A7:llä voi tietenkin ottaa korkealaatuisia kuvia. Yhdessä upean kuvan kanssa neljä AKG:n hienosäätämää kaiutinta, joissa on Dolby Atmos, luovat upeita katseluelämyksiä ja mukaansatempaavia pelikokemuksia.

a7 2020 tablet

Samsung Galaxy Tab A7 10,4″

Mikäli kieltäydyt ehdotetusta korjauksesta, alkuperäinen maksu tullaan silti veloittamaan. Galaxy Tab A7:n kasvojentunnistus antaa mahdollisuuden valita kätevän ja turvallisen tavan avata tabletin lukitus. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Samsung Kids -tilassa voit antaa Galaxy Tab A7:n lapsesi käyttöön ilman huolta siitä, että hän näkisi sopimatonta sisältöä tai pääsisi käsiksi tiedostoihisi. Reilun kokoisen akun ansiosta virtaa riittää käyttöösi moneksi tunniksi.

ddr3l 8gb 1600mhz (pc3l-12800)

Samsung Galaxy Tab A7 4G Tummanharmaa | Telia

Tilauksen arvo alle 50 euroa. Alentaminen ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Galaxy Tab A7:llä voi tietenkin ottaa korkealaatuisia kuvia. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Erittäin suurikokoinen 7 mAh:n akku kestää koko päivän.

Samsung Galaxy Tab A7 () Arviointi

Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Yhdessä upean kuvan kanssa neljä AKG:n hienosäätämää kaiutinta, joissa on Dolby Atmos, luovat upeita katseluelämyksiä ja mukaansatempaavia pelikokemuksia. Tehokas suoritin varmistaa, että voit vaihtaa sujuvasti sovellusten välillä ja reagoida nopeasti peleissä. Sillä on 2 vuoden takuu.