A51 A31 Samsung

Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Esitä kysymyksesi täällä. Lisätään ostoskoriin… Tuote on lisätty. Samsung Galaxy A41 käyttöohje sivua. Arvostelussa Honor Watch GS 3: Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja klassisen tyylikäs älykello pitkällä akunkestolla.

Samsung julkaisi uuden Galaxy A31 -älypuhelimen – 48 MP neloiskamera ja suuri 5000 mAh akku

Galaxy An 20 megapikselin etukamera tarjoaa siistit, korkearesoluutioiset valokuvat upeaan päiväsaikaan. Käyttäjänimi tai elektroninen posti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Samsung Galaxy A01 käyttöohje sivua. Samsung julkisti alemman keskiluokan Galaxy A31 -älypuhelimen mAh akulla Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme.

a51 a31 samsung

Samsung Galaxy A51 5G 6/128Gb vs Samsung Galaxy A31 4/64GB: Kameravertailu.

Samsung on julkistanut uuden Galaxy A31 -älypuhelinmallin täydentämään edullisemman keskihintaluokan älypuhelinvalikoimaansa. Foorumin Juhannus Kuuntelussa juuri nyt osa 4 Yleisiä ja tyhmiä kysymyksiä matkapuhelimista. Samsung Galaxy A Samsung Galaxy A30 käyttöohje sivua. Värivaihtoehtoja on neljä — musta, valkoinen, punainen ja sininen. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Edistyksellinen kahdeksanytiminen prosessori ja 4 Gt RAM-muistia tarjoavat tasaisen ja tehokkaan suorituskyvyn.

black opium 2021

Samsung Galaxy A31 Etukameramoduuli GHA

MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli a51 a31 samsung vuoden ajan. Puhelimen takaosassa on tuttu kuviointi ja Samsung on ilmoittanut laitteen virallisiksi mitoiksi 73,1 x ,3 x 8,6 millimetriä sekä painoksi grammaa. Ja Live-tarkennus sumentaa taustaa varovasti, ja kasvosi muuttuu tähdeksi. Koko on Älypuhelin halkaisija, joka mitataan näytön vasemmasta alakulmasta vasempaan yläkulmaan. Galaxy Assä on nopea käsittely ja tilava tallennustila, joten voit keskittyä nyt.

Samsung Galaxy A31 käyttöohje ( sivut)

Muistikorttipaikka microSDXC omistettu paikka. Lisää aiheesta: Samsung. Akunkestosta vastaa suuri milliampeeritunnin akku, jota ladataan 15 watin pikalatauksen avulla. Kolmannen takakameran näkökentän FOV kulma. Samsung Galaxy A41 käyttöohje sivua. Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.