A40 Lite

Lähes 50 pakettiautomaattia on sijoitettu Viron eri keskuksiin. Puhelimen kuorien avulla et siis edes välttämättä tiputtele puhelintasi kuten ilman niitä. Lisätiedot Paino (fysiikka) 0. Asiakaspalvelu info mobiilitukku. Kuljetamme puhelintamme a40 lite käytännössä kaikkialla, oli kyseessä sitten vessa, huvipuisto tai veneretki keskelle järveä. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu a40 lite Luo tunnus. Kerro tuotteesta muillekin ja kirjoita arvostelu!

Otterbox COMMUTER LITE SAMSUNG GALAXY A40 – BLACK

Galaxy A40 suojakuoret eivät ainoastaan suojaa puhelinta iskun hetkinä, vaan myös tarjoavat yleensä parempaa pitoa puhelimesta, joka ennaltaehkäisee jo suurimman osan iskuista ja kolhuilta. Huomioitavaa on että kotelon sisusta johon puhelin asennetaan on A40 lite Silikoniajoka joustaa ja kestää huomattavasti paremmin kuin kovamuovista valmistetut. Toimitusaika arkipäivää. Kuva on a40 lite tämän valmistajan panssarilasista ja kuva ei välttämättä vastaa tätä kyseistä puhelinmallia. Nopeat toimitukset Toimitusaika arkipäivää, jos tilaat tuotteen arkipäivisin ennen klo 12, lähtee tuote yleensä meiltä vielä saman päivän aikana postin matkaan.

a40 lite

Hintavertailu (2 kauppaa)

Toimitus ja palautus Pakkaaminen- ja toimituskulumme riippuvat ostosten loppusummasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Avainsanat: panssarilasi, suojalasi, tempered glass. Lue lisää Samsung Galaxy A40 kuoret pitävät luurisi turvassa! Saatavuus: Vain muutama kappale jäljellä. Sinunkin Galaxy A40 puhelimesi kuoret tarvitsevat varmasti myös muutamia käteviä tarvikkeita, joista et välttämättä ollut edes kuullut. Panssarilasi ulottuu reunoille asti ja panssarilasi kiinnittyy näyttöön koko lasikalvon alueelta. Inkit jalosteet Valitse suojakuoresi yli uniikin designin valikoimastamme!

autokamera garmin 55

Samsung Galaxy A40 vs Samsung Galaxy S10 Lite – Puhelinvertailu

Lajittele Valitse. A40 lite perusteella. Toimitus ja palauttaminen Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat ostosten loppusummasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Omnivan pakettiautomaatteihin on helppo pääsy ja a40 lite ovat auki ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu info mobiilitukku. Kuoren TPU-materiaalista saat tukevan ja pehmeän otteen puhelimeen. Kalvorakanteen ansiosta kalvo ei murskaannu eikä siitä irtoa vaarallisia lasinsiruja samoin kuin normaalista lasista.

Samsung A40 Suojakotelo – Kukkakuvioinen sininen | Puhelinshop

Piditkö tuotteesta? Helppo asentaa sekä poistaa. Kuva on esimerkkikuva tämän valmistajan panssarilasista ja kuva ei välttämättä vastaa tätä kyseistä puhelinmallia. Yhteystiedot Yritysmyynti Loistopalvelua puhelimen suojauksen parissa jo vuodesta Lue lisää Samsung Galaxy A40 kuoret pitävät luurisi turvassa!