A3 S3

Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Vanteiden erityisominaisuudet: Kokonaan tai osittain kiillotettuja alumiinivanteita ei Object Linking and Embedding hyvä käyttää talviolosuhteissa. S line -ulkonäköpaketti tuo ulkonäköön lisää dynaamisuutta ja korostaa upeasti erottuvia yksityiskohtia. Facebook Instagram Youtube Twitter. Ehkäisevät muiden ajoneuvojen a3 s3. Tulevaisuus silmien edessä. Kuljettajalle tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä.

AUDI A3/S3 8V (2013-2020)

Audi connect mahdollistaa automallin mukaan pääsyn Googleen ja Twitteriin. Kosketukseen reagoiva ohjauspaneeli tunnistaa käsialan ja kosketuseleet. A3 s3 yksityiskohdat, kuten valaistut alumiiniset kynnyslistat S-logoineen viimeistelevät urheilullisen ilmeen. Lasten turvaistuimet — erilaisia malleja pienille matkustajille 36 kg:aan saakka 0—12 vuotta Suksi- ja tavaraboksi upeaa Audi Design -muotoilua, platinanharmaa tai briljantinmusta, lukittava ja avattavissa kätevästi molemmilta puolilta. Asentaminen on sen vuoksi mahdollista vasta auton käyttöönoton jälkeen.

a3 s3

Audi A3, S3

Urheilullisuutta aidoimmillaan. Valitset minkä istuinverhoilun tahansa, istu juuri niin kuin itse haluat. Toiminta ja design on viety aivan uudelle tasolle. Aerodynaamiset ilmanottoaukot. Vakiovarusteena täysautomaattinen akustinen. Voimakas takaosa antaa kaikessa selkeydessään autolle itsevarman ilmeen. Korosta ylellisiä sisätiloja laadukkailla Audin somistelistoilla.

28-622 rengas

S3 Sportback > A3 > Audi Finland

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän WLTP mukaisesti. Ajoneuvon kuluttaminen ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän WLTP mukaisesti. Auton hankinta. Huomiota herättävä takaosan olake ja tyylikkäästi a3 s3 takavalot. Tango-punainen, metalliväri. Kaarreajovalot ja automaattinen ajovalojen korkeussäätö.

AUDI A3 S3 QUATTRO vaihtoautot • autoa myynnissä –

Jos et halua ottaa käyttöön käyttöoikeuden jatkoa, ilmoita siitä meille kirjallisesti osoitteeseen: AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland Ingolstadt Elektroninen posti: kundenbetreuung audi. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. Navarra-sininen, metalliväri. Tyypillinen S. Avustavat järjestelmät nimensä mukaisesti pyrkivät auttamaan kuljettajaa tekemällä ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa. Huomiota herättävä takaosan olake ja tyylikkäästi nousevat takavalot.