A21s Kuoret

Tämän gadgetin ansiosta löydät aina hyvän kulman valokuvillesi. Kun kantta ei käytetä, voidaan se taittaa näytön päälle, jolloin se kiinnittyy magneetilla tukevasti kiinn. Suojakotelo toimii myös a21s kuoret, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. Kotelon kannet ovat erityisen kauniit hologrammiefektin ansiosta, joka saa kannet hohtamaan. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Panssarilasi on kestävin suoja näytölle, mutta monen mieleen on vieläkin vanha a21s kuoret suojakalvo.

Galaxy A21S

Kuori-osa auttaa suojaamaan puhelimen reunoja myöden. Mahdollistaa puhumisen kansi kiinni. Joustava takakuori pysyy tiiviisti paikoillaan painautuen puhelinta a21s kuoret. Kotelon sisäosan valmistusmateriaali: murtumaton TPU-muovi Kotelo on ohut ja kevyt ja siinä on pinnoite, mikä hylkii likaa ja sormenjälkiä. Puhelin sijoituu kuoreen, jonka murtumatta joustava TPU-muovit varmistaa tiiviin otteen.

a21s kuoret

Galaxy A21S puhelimen kuoret ja näytönsuojat pidentävät laitteesi käyttöikää

Sisäkannessa on kaksi korttitaskua sekä sivutasku seteleitä varten. Avattava kansi suojaa puhelimen näyttöä. Tilaa parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi:. Puhelimen kotelon murtumaton ja joustava TPU-muovi takaa tiiviin pidon laitteelle. Samsung Galaxy A21s älypuhelin on suojassa osumilta ja iskuilta kotelossa, jonka laivastonsininen värittäminen on hillityn tyylikäs. PU-nahasta valmistetun kotelon sisäosan valmistusmateriaali: murtumaton ja taipuisa TPU-muovi Suojakotelon kannen yläosassa on aukko kaiuttimelle, minkä ansiosta voit puhua puhelimeen kannen ollessa suljettu.

auto flekti

Samsung Galaxy A21s Suojakuoret, Suojakotelot, Suojat

Taittamalla kantta saat kotelosta jalustan. Lompakkomallisessa kotelossa on kolme korttipaikkaa, joista yksi on ikkunallinen, esim. Katso laitteellesi sopivat Autoilutarvikkeet. Asiakaspalvelu info mobiilitukku. Samsung Galaxy A21s läpinäkyvä unisieppari suojakuori Läpinäkyvä unisieppari suojakuori Samsung Galaxy A21s puhelimeen. Löydä Samsung Galaxy A21s kuoretjotka takuulla vastaavat odotuksiasi suojavarusteista, ja a21s kuoret siten älypuhelintasi kulumiselta.

Samsung Galaxy A21s Kuoret | Suojakuoret |

Myös Flip Cover suojaa puhelinta joka suunnasta. Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä. Samsung Galaxy A21s älypuhelimeen sopivan mustan Insmat nahkakotelon tilaat edullisesti ja helposti suomalaisesta Puhelimenkuoret. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Hybridikotelot – Hyvät ja kestävät suojakotelot, jotka suojaavat puhelintasi varmasti.