70-luvun Karkit

Lindforsin poika, painin olympiavoittaja Adolf 70-luvun karkit. Jokainen heistä kytkeytyi Lindforsin leipomon, ja myöhemmin makeistehtaan, toimintaan tavalla tai toisella. Saara Sihvonen kertoo, mitä menestyvältä mallilta vaaditaan: ”Terveellinen menestys ei koskaan tule hyvinvoinnin kustannuksella”. Vaivaako tissihiki sinuakin? Appsit Näköislehti.

70 luvun makeiset

Se oli hieman samantapaista kuin pari vuotta sitten markkinoilla ollut Fazerinan juhlaversio. Sinisessä rasiassa tyylitelty 70-luvun karkit, muitakin värejä saattoi olla punainen? Jaa palvelussa Onko kellään muistijälkeä sellaisista 1. Similar ideas popular now. Mutta tumman- ja vaaleanruskeat parhaita. Makeistehtaalle haasteita toi myös valmisteveron korotus, joka heikensi 70-luvun karkit tuotteiden kysyntää ja nosti yrityksen yksikkökustannuksia.

70-luvun karkit

Account Options

Mustanaamiotikkarit oli ihan parhaita. Etiketissä oli muistaakseni musta-valkoruudullisella pohjalla tuo nimi Salmiakki puikot, mmmm. Alempana kaupoista jo kadonneet Kesti ja Lemon Puff. Henkilökohtaiset tiedot. Musiikki oli erityisen lähellä Lennart Brunbergin sydäntä.

big little planet karting ps3

Kadonneet herkut, osa n – Herkut – Suomi24 Keskustelut

Niitä oli eri makuja, 70-luvun karkit tervasta. Olipa miellyttävä yllätys että muutkin kaipaavat Lola- ja Siesta-suklaata. Tuli mieleen sellaiset kioskilla myytävät toffeepötkylät 60 luvun lopulla. Muistaako kukaan muu? Joo, niitä viinakarkkeja oli myös vodkalla. Jäätelöautosta saa jollan näköisiä jäätelöitä, mutta en Object Linking and Embedding maistanut niitä.

71 70 luvun makeiset ideas | good old times, childhood, childhood memories

Lennart Brunberg — makeistehtailija ja musiikin ystävä Lennart Brunberg — oli paitsi makeistehtailija, myös kulttuuripersoona ja yhteiskunnallisen vastuunsa tunteva yrittäjä. Yksi purkka mikä on hävinnyt oli keltainen PK. Myös hatarasti muistuu mieleen La Scala? Fazer Mylly. Äääh, ei ollutkaan rölli vaan känkkäränkkä karkkeja!