48 Oled Philips

Toimitusaika 5 päivää. Erinomainen peleihin. Näet aina todentuntuiset yksityiskohdat ja kontrastit, täyteläiset värit ja tasaisen liikkeen. Voit myös jatkaa siitä, mihin jäit. Laaja HDR-formaattien tuki mahdollistaa hyvän yhteensopivuuden eri lähteiden kanssa. Hehkullaan vaikutuksen tekevät valot reagoivat ruudulla näkyviin tapahtumiin, 48 oled philips katselukokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman.

Philips TV 48OLED806 48´´4K OLED

Erittäin ohut metallikehys. Myös liike on erittäin tasaista. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Tämä tuote oikeuttaa ALV-vapautukseen. Philipsin patentoidun Ambilight-taustavalaisun ansiosta television katselu on mukavaa myös hämärässä katsottaessa.

48 oled philips

Lisää lisävarusteita

Tekoälyä hyödyntävällä Philips P5 -kuvajärjestelmällä kuva näyttää niin todelliselta, että tuntuu kuin voisit astua sen sisään. Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä Portable Document Format TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Energialuokka: G. Upean todentuntuinen kuva, jonka yksityiskohtaisuus lumoaa kerta toisensa jälkeen. Tallenna Peruuta. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti.

h7 osram 6000k

Philips TV 48OLED 48´´4K OLED Musta | Techinn

Näytä kaikki tuotteen ominaisuudet Näytä vähemmän tuotteen ominaisuudet. Euronics Elektroninen kauppa. Aarre Vuodesohva Lcm. Ambilightin pelitila luo jännittävän tunnelman. Sähköpotkulauta E-scooter. Toimitusaika 4 päivää.

Philips 48OLED/12 48″ 4K UHD Smart OLED TV | elektroninen kauppa

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Yhteensä: Lisää koriin. Ainutlaatuinen Ambilight-valonheijastus viimeistelee viihde-elämykset niin elokuvien kuin sarjojen toistossa. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Pehmeä, kuviollinen nahkapäällysteinen kaukosäädin, jossa on taustavalaistut painikkeet.