360 Action Kamera

Yksittäisten videoiden kesto jää tällöin noin viiteen minuuttiin. Pocket 2 ei OLE kuitenkaan yhä kestävä kuin GoPro, mutta se on yksinkertaisempi ja monipuolisempi vlogaamiseen, mikä tekee 360 action kamera harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon joillekin. Five Black. Muilla osa-alueilla Insta One R ei 360 action kamera suoriudu aivan yhtä hyvin. Haku: Haku. Olipa kyseessä parhaan ystäväsi syntymäpäiväjuhla tai uusien tanssiliikkeiden opettelu, voit tallentaa kaikki kokemukset x pikselin tarkkuudella videolle tai 25,9 megapikselin kuviksi. Ensinnäkin action-kameran täytyy olla kestävä, sillä se viedään usein paikkoihin, joissa se voi ottaa osumaa.

360 asteen 4K Action kamera

Vesitiivis: 11 m asti. Kuvakulmaa voi käännellä älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla, videona tai kuvana. Koska parhaissa malleissa on 360 action kamera käytettävyys, luovat kuvaustilat ja usein erinomaiset liitettävyydet, monet vloggaajat käyttävät GoPro Hero 10 Blackin kaltaisia malleja myös somevideoiden tekemiseen. Panasonic MFT. Vesitiivis: 10 m asti.

360 action kamera

Toimituskulut

Laowa Nikon. Aloittelijoiden tähtikaukoputket. Vedenkestävyys: 5 m. Sony E. Tervetuloa meidän parhaiden action-kameroiden listalle vuonna FujiFilm GFX.

g502 spectrum

asteen 4K Action kamera |

DJI vakaajat. Hyväksy kaikki Hyväksy vain välttämättömät evästeet. Kuvatut videot voi jälkikäteen rajata perinteiseen 2D-videoformaattiin OverCapture-sovelluksella. Näkyvillä {{paging. Sony RX0 II on sekä action-kamera että perinteiseen valokuvaukseen tarkoitettu kamera.

kamerat | Kamerat ja kameravarusteet | Rajala Pro Shop

Ensinnäkin action-kameran täytyy olla kestävä, sillä se viedään usein paikkoihin, joissa se voi ottaa osumaa. Tällöin tämä kamera kannattaa pitää mielessä, mikäli haussa on sekä kuvia että videomateriaalia tuottava action-kamera. Isomman kennon ansiosta kameralla voi ottaa kirkkaita, puhtaampia ja sitä myötä yksityiskohtaisempia kuvia hämärissä olosuhteissa, minkä lisäksi sen dynaaminen alue on parempi kuin yhdessäkään muussa action-kamerassa. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Vesitiivis: 1 m asti.