16 Gb Ddr4 2400 Mhz

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Arvostelu Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Tasapainoskootteri hoverboard.

16 GB, 2400 MHz SO-DIMM DDR4, keskusmuisti

Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Toimitusaika Liikkuminen ja ulkoilu. Microsoft Xbox Series X, langaton ohjain. Toimitusaika 2 – 7 päivää.

16 gb ddr4 2400 mhz

Yhteensopiva

Polar Vantage M2, multisport-gps-kello. Isabel Vuodesohva, Aston-kangas. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Toimitusaika 1 päivä. Jimm’s PC-Store. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

adata s10000

Corsair Vengeance 16GB DDR4 SODIMM MHz, halvin hinta 62€

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Jimm’s PC-Store. Toimitusaika 1 päivä. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

Crucial 16GB DDR muistimoduuli 2 x 8 GB MHz

Samsung Galaxy Tab A8 Toimitusaika päivää. Hobby Hall. Odota hetki Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.